LAPPEENRANTA

Erityisjärjestelyt matkustajille

Matkustajat, joilla on erityistarpeita, on ilmoitettava niistä Fly Lappeenrannan kotisivulla kohdassa ”Erityistarpeet”. Myös matkapalvelumme henkilökunta voi tehdä varauksen veloittamalla saman palvelumaksun kuin muistakin varauksista. Nämä tiedot ovat tarpeellisia, jotta matkustajalle voidaan osoittaa sopiva paikka koneessa. Fly Lappeenrannalla ei ole mahdollisuutta tarjota erityisvalvontaa tai hoitohenkilökuntaa, joten henkilöllä, joka tarvitsee matkan aikana apua, on oltava tällainen henkilö matkalla mukana. Muistathan varata matkan hyvissä ajoin, koska voimme tarjota vain rajoitetun määrän paikkoja tässä kategoriassa matkustaville. Varausjärjestelmästämme käy ilmi eri valintamahdollisuudet. Sinun ei tarvitse soittaa meille vaan voit tehdä kaiken itse kotisivullamme varausta tehdessäsi.

Käytämme seuraavia koodeja:

MAAS “Meet and assist”. Kuka tahansa matkustajista voi pyytää tätä palvelua löytääkseen perille ja löytääkseen jatkoyhteydet käyttämillämme lentokentillä.
WCHR Matkustaja voi itse, ilman pyörätuolia, kulkea portaissa ja matkustamotiloissa, sekä istuutua ja nousta ylös lentokoneen istuimesta. Sen sijaan henkilö tarvitsee kuljetuksen pyörätuolissa lentokentällä, ramppien yli ja koneeseen vievän tunnelin läpi.
WCHS Matkustaja ei pysty kävelemään portaissa, mutta voi itse istuutua ja nousta pyörätuolista. Matkustaja tarvitsee kuljetuksen pyörätuolissa lentokentällä, ramppien yli ja koneeseen vievän tunnelin läpi. Matkustajaa on kannettava portaissa.
WCHC Matkustaja on täysin sidottu pyörätuoliin ja hänet on kannettava portaita pitkin lentokoneen istuimeen/istuimesta.
BLND Näkövammainen matkustaja.
DEAF Kuulovammainen matkustaja.

 

Elävät eläimet

Matkustaminen eläinten kanssa

Sallimme pienten lemmikkieläinten, kuten koirien ja kissojen kuljettamisen lennoillamme. Eläin on kuljetettava pienessä puhtaassa laatikossa tai tiiviissä, suljetussa laukussa, jonka enimmäismitat ovat 45x35x20 cm. Enimmäispaino laatikon kanssa on 8 kg. Eläin ja häkki lasketaan yhdeksi (1) käsimatkatavaraksi. Eläimen kanssa matkustava matkustaja ei voi siis kuljettaa mukanaan muita käsimatkatavaroita.

Matkustajan vastuulla on hankkia kaikki tarpeelliset tiedot säännöksistä, jotka koskevat rokotuksia ja karanteenisääntöjä. Mikäli lennolle on varattu allergioista kärsiviä matkustajia, eläimiä ei kuljeteta ko. lennolla.

Eläimen kuljettaminen on aina varattava etukäteen. Yhdellä lennolla kuljetetaan vain yksi (1) eläin. Opaskoirat ja muut palvelukoirat, kuten poliisi- ja pelastuskoirat kuljetetaan maksutta ja niihin ei sovelleta painorajoituksia tai muita vaatimuksia häkin/laukun osalta, kuten muihin matkustamotiloissa kuljetettaviin eläimiin. Näiden kuljetus on kuitenkin varattava etukäteen asiakaspalvelumme kautta.

Tarkemmat tiedot saat ottamalla yhteyttä Fly Lappeenrannan asiakaspalveluun.

Eläinallergiat

Jos olet allerginen turkiseläimille, sinun on ilmoitettava siitä varauksen yhteydessä. Mikäli lennolla on eläimille allerginen matkustaja, eläimen kuljetus samalla lennolla on kielletty.

Vainajan kuljetus

Fly Lappeenranta ei kuljeta vainajien arkkuja. Uurnan kuljetus sallitaan, jos mukana on kuolintodistus ja polttohautaustodistus. Uurnaa kuljettavan henkilön on huolehdittava siitä, että uurna on paketoitu hyvin ja että se säilytetään käsimatkatavaroissa matkustamotiloissa. Suosittelemme, että asiasta ilmoitetaan lentokenttähenkilökunnallemme lähtöselvityksen yhteydessä.

 

Viivästykset ja peruutetut lennot

Myöhästymisiä tapahtuu valitettavasti toisinaan ja erilaisista syistä johtuen. Fly Lappeenranta pyrkii pitämään huolen matkustajista ja tarjoamaan heille kuljetuksen määränpäähänsä poikkeustilanteessa niin pian kuin tilanne antaa mahdollisuuden. Palvelun tarjoaja pidättäytyy noudattamaan mitä Montrealin yleissopimuksessa sekä Euroopan parlamentin ja Neuvoston asetuksissa (EY) n:o 261/2004 on määrätty. Palvelun tarjoaja ei maksa korvauksia siitä riippumattomista poikkeustilanteista, joita ovat esimerkiksi lakot, sääolosuhteet, odottamattomat lentoturvallisuuteen liittyvät tilanteet, lennonjohdon päätökset sekä edellä mainittujen tilanteiden mahdolliset seurannaisvaikutukset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *