LAPPEENRANTA

Flex matkaliput

Muutos-, peruutus- ja takaisinmaksuoikeus. Nimenmuutos sallittu. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Muutokset voi tehdä matkatoimistossasi tai asiakaspalvelussamme. Voit muuttaa lennon ajankohdan toiseen päivään, mikäli kyseisellä lennolla on vapaita paikkoja. Voit vaihtaa matkustajan nimen ja määränpään. Samaa lippua voi muuttaa useamman kerran. Varauksen muutos toiseen samanhintaiseen lentoon on maksuton. Muutoksesta full flex-luokkaan peritään lippujen hinnan erotus.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai matkatoimistoosi muutoksien tekemiseksi. Mikäli muutos koskee edullisempaa hintaa, hintaeroa ei hyvitetä eikä makseta takaisin. Kaikki muutokset on tehtävä viimeistään 1 tunti ennen varatun lennon lähtöaikaa ja viimeistään 1 tuntia ennen peruutettavan lennon lähtöaikaa.

Stand by- lippu

Eläkeläisille (yli 65 vuoden ikä, sairas- tai työkyvyttömyyseläke) ja opiskelijoille (16 – 25- vuotiaille) tarkoitettu erikoishintainen lippu. Lippu on myynnissä ainoastaan lähtöselvityksessä koneen lähtiessä. Opiskeilja- tai eläketodistus on esitettävä. Ei etukäteispaikanvarausta. Lennolle pääsee mikäli paikkoja on vapaana lähtöhetkellä. Käyttämättömästä lipusta 100% palautus 48 tunnin kuluessa ostosta.

Turisti- ja erikoismatkaliput

Ei muutos- ja peruutusoikeutta. Lippu on voimassa vain sille henkilölle ja sille lennolle, jolle varaus on tehty.

Elektroninen lippu (e-lippu)

Fly Lappeenranta käyttää ainoastaan e-lippuja. Tämä tarkoittaa sitä, että saat varausnumeron varausvahvistuksesi yhteydessä. Ilmoita varausnumerosi lähtöselvityksessä lentokentällä ja esitä voimassaoleva passi tai kuvallinen henkilöllisyystodistus, niin saat tarkistuskortin (boarding card), jonka luovutat henkilökunnalle lähtöportilla lentokoneeseen noustessasi. Suosittelemme, että otat varausvahvistuksen mukaan matkalle.

Matkustusasiakirjat

16 vuotta täyttäneillä matkustajilla on oltava lähtöselvityksessä mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen kela-kortti tai ajokortti.

Alle 16-vuotiailla, jotka matkustavat vanhempien seurassa, ei vaadita omaa henkilökorttia.

13 – 15-vuotialla, jotka matkustavat yksin, on oltava mukana joko passi, kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen kela-kortti sekä kirjallinen matkustuslupa huoltajalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *