LAPPEENRANTA

Luonto on täällä mielestämme kauniimmillaan

Kaksi Salpausselkää jotka ulottuvat maakunnan päästä päähän antavat raamit Saimaan luonnolle. Tärkein elementti on kuitenkin vesi ja Suur-Saimaa. Vettä on kuitenkin Etelä-Karjalan alasta vain noin viidesosa, joten maatakin löytyy vierailijoiden tallattavaksi. Maisemat ovat suhteellisen karuja, varsinkin rantojen kallioalueilla. Toisaalta nämä ovat juuri niitä maisemia joihin ei voi muuta kuin rakastua matkoillaan.

Saimaalla riittää myös tapahtumia ja varsinkin kesällä tämä alue tarjoaa varsin mukavia tapahtumia jossa viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin. Lappeenrannan alueen Hiekkalinna tarjoilee kesän aikana useita erilaisia tapahtumia kaikenikäisille vieraille. Seudun teatterit houkuttelevat yhä enemmän katsojia lehtereille ja mikä olisikaan kesällä mukavampaa kuin nauttia upeasta näytelmästä kesäteatterin katsomossa.

Toivottavasti onnistumme omassa tehtävässämme ja saamme vakuutettua sinulle että Lappeenranta ja Etelä-Karjala ovat todella vierailemisen arvoisia paikkoja. Lappeenrannalla ja alueella yleensä on sinulle ja matkustuskumppaneillesi varmasti paljon annettavaa, joten ota vierailustasi kaikki irti. Suunnittele ja tutustu kohteisiin etukäteen ja nauti lomastasi! Olet erittäin tervetullut Lappeenrantaan kokemaan ja viihtymään, oli vuodenaika mikä tahansa. Nähdään Lappeenrannassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *