LAPPEENRANTA

Matkaehdot

Palvelun tarjoaja

Matkasopimuksesi koskee sinua ja Fly Lappeenrantaa, mutta lentokuljetuksemme suoritetaan Highland Airwaysin lisenssivastuulla. Highland Airways on skotlantilainen lentoyhtiö, jolla on Britannian ilmailuhallituksen myöntämä ja EU-säädösten mukainen toimilupa. Matkustajilla on Fly Lappeenrannan matkasopimuksen mukaiset oikeudet ja velvollisuudet, joihin on tutustuttava yhdessä lentoyhtiön kuljetusehtojen (Terms & Conditions of Carriage, Highland Airways) kanssa, jotka ovat voimassa Fly Lappeenrannan tarjoamilla lentomatkoilla.

Peruutettuja ja myöhästyneitä lentovuoroja koskevien kuljetusehtojen artikloiden 9.1 ja 9.2 perusteella kokonaisuudessaan Fly Lappeenrannan matkasopimukseen viittaavien säädösten mukaan Fly Lappeenrannalla on täysi korvausvastuu matkustajille sen mukaan, mitä näissä ehdoissa on ilmoitettu.

Sovellettava versio

Fly Lappeenrannan matkasopimusehtoja saatetaan muuttaa ajoittain. Mikäli matkasopimuksesta on kysyttävää tai sen perusteella esitetään vaateita, hyväksymääsi versiota pidetään silloin voimassaolevana.

Tietosuoja ja turvallisuus

Fly Lappeenranta suojaa kaikki matkavarauksen yhteydessä antamasi tiedot. Fly Lappeenranta sitoutuu käyttämään antamiasi tietoja ainoastaan seuraaviin tarkoituksiin:

 • Vahvistaa varauksesi sähköpostitse.
 • Ilmoittaa sinulle myöhästymisistä, lakoista tai muista tärkeistä seikoista, jotka saattavat vaikuttaa lentomatkaasi.
 • Lähettää tietosi ko. lentokentille lähtöselvitystä varten.
 • Tarkistaa maksu- tai luottokorttisi.
 • Luovuttaa tietoja poliisille tai tulliviranomaisille, kun sitä lain mukaan vaaditaan.
 • Suostumuksellasi voimme käyttää tietojasi lähettääksemme sinulle ilmoituksia erilaisista kampanjatarjouksistamme. Tällaisessa tapauksessa sinun on itse aktiivisesti pyydettävä tätä palvelua.
 • Fly Lappeenrannan varausjärjestelmä on turvallinen ja jatkuvan valvonnan alainen, jotta voimme tarjota varmat ja turvalliset yhteydet maksusuorituksillesi internetissä.
 • Luottokorttitietojasi ei tallenneta palvelimiimme. Kun annat tietosi, ne ohjataan suoraan niille yrityksille tai pankeille, joilta vaaditaan tietojesi vahvistus. Tietosi käsitellään salattuna tiukimman mahdollisen tietosuojastandardin mukaan.
 • Emme koskaan luovuta tietojasi ulkopuoliselle kolmannelle taholle.
 • Matkustajaluettelotietoja saavat käyttää ainoastaan Fly Lappeenrannan henkilökunta sekä ne viranomaistahot, joilla lain mukaan on siihen oikeus.
 • Fly Lappeenrannan käsittelemät tiedot on ankarasti rajoitettu ainoastaan Fly Lappeenrannan henkilökunnan käyttöön.
 • Tietomurtoyritykset varausjärjestelmäämme rekisteröidään ja valvonnasta vastaa yrityksen johto, joka huolehtii mahdollisista oikeudellisista toimenpiteistä. Fly Lappeenranta pidättää itsellään oikeuden katkaista yhteys sellaisiin IP-osoitteisiin ja/tai internetpalvelujen tarjoajiin (Internet Service Providers, ISP), jotka rikkovat näitä matkustusehtoja vastaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *