LAPPEENRANTA

Matkaehdot

Palvelun tarjoaja

Matkasopimuksesi koskee sinua ja Fly Lappeenrantaa, mutta lentokuljetuksemme suoritetaan Highland Airwaysin lisenssivastuulla. Highland Airways on skotlantilainen lentoyhtiö, jolla on Britannian ilmailuhallituksen myöntämä ja EU-säädösten mukainen toimilupa. Matkustajilla on Fly Lappeenrannan matkasopimuksen mukaiset oikeudet ja velvollisuudet, joihin on tutustuttava yhdessä lentoyhtiön kuljetusehtojen (Terms & Conditions of Carriage, Highland Airways) kanssa, jotka ovat voimassa Fly Lappeenrannan tarjoamilla lentomatkoilla.

Peruutettuja ja myöhästyneitä lentovuoroja koskevien kuljetusehtojen artikloiden 9.1 ja 9.2 perusteella kokonaisuudessaan Fly Lappeenrannan matkasopimukseen viittaavien säädösten mukaan Fly Lappeenrannalla on täysi korvausvastuu matkustajille sen mukaan, mitä näissä ehdoissa on ilmoitettu.

Sovellettava versio

Fly Lappeenrannan matkasopimusehtoja saatetaan muuttaa ajoittain. Mikäli matkasopimuksesta on kysyttävää tai sen perusteella esitetään vaateita, hyväksymääsi versiota pidetään silloin voimassaolevana.

Tietosuoja ja turvallisuus

Fly Lappeenranta suojaa kaikki matkavarauksen yhteydessä antamasi tiedot. Fly Lappeenranta sitoutuu käyttämään antamiasi tietoja ainoastaan seuraaviin tarkoituksiin:

 • Vahvistaa varauksesi sähköpostitse.
 • Ilmoittaa sinulle myöhästymisistä, lakoista tai muista tärkeistä seikoista, jotka saattavat vaikuttaa lentomatkaasi.
 • Lähettää tietosi ko. lentokentille lähtöselvitystä varten.
 • Tarkistaa maksu- tai luottokorttisi.
 • Luovuttaa tietoja poliisille tai tulliviranomaisille, kun sitä lain mukaan vaaditaan.
 • Suostumuksellasi voimme käyttää tietojasi lähettääksemme sinulle ilmoituksia erilaisista kampanjatarjouksistamme. Tällaisessa tapauksessa sinun on itse aktiivisesti pyydettävä tätä palvelua.
 • Fly Lappeenrannan varausjärjestelmä on turvallinen ja jatkuvan valvonnan alainen, jotta voimme tarjota varmat ja turvalliset yhteydet maksusuorituksillesi internetissä.
 • Luottokorttitietojasi ei tallenneta palvelimiimme. Kun annat tietosi, ne ohjataan suoraan niille yrityksille tai pankeille, joilta vaaditaan tietojesi vahvistus. Tietosi käsitellään salattuna tiukimman mahdollisen tietosuojastandardin mukaan.
 • Emme koskaan luovuta tietojasi ulkopuoliselle kolmannelle taholle.
 • Matkustajaluettelotietoja saavat käyttää ainoastaan Fly Lappeenrannan henkilökunta sekä ne viranomaistahot, joilla lain mukaan on siihen oikeus.
 • Fly Lappeenrannan käsittelemät tiedot on ankarasti rajoitettu ainoastaan Fly Lappeenrannan henkilökunnan käyttöön.
 • Tietomurtoyritykset varausjärjestelmäämme rekisteröidään ja valvonnasta vastaa yrityksen johto, joka huolehtii mahdollisista oikeudellisista toimenpiteistä. Fly Lappeenranta pidättää itsellään oikeuden katkaista yhteys sellaisiin IP-osoitteisiin ja/tai internetpalvelujen tarjoajiin (Internet Service Providers, ISP), jotka rikkovat näitä matkustusehtoja vastaan.

Varaukset ja maksut

Sinun ja meidän kulujemme minimoimiseksi kaikki varaukset ja maksut suoritetaan internetin kautta. Järjestelmässämme ei voi tehdä matkavarausta ilman samanaikaista maksun suorittamista, joten varaus ja maksu ovat yksi ja sama asia. Maksun voi suorittaa seuraavilla tavoilla:

1. Maksaminen luottokortilla internetissä

Maksu voidaan suorittaa Master Cardilla, Eurocardilla, Visalla, Dinersilla tai American Expressillä.

2. Maksaminen matkatoimiston tai Asiakaspalvelumme kautta

Jos et halua tai voi maksaa suoraan internetin kautta, voit varata ja maksaa matkan useimmissa matkatoimistoissa tai asiakaspalvelumme kautta. Asiakaspalvelumme tarvitsee luottokorttisi numeron. Katso yhteystiedot kohdasta Asiakaspalvelu. Matkatoimistosi saattaa tarjota sinulle mahdollisuuden maksaa käteisellä rahalla tai laskua vastaan. Tiedustele käteismaksumahdollisuutta ja palvelumaksun hintaa matkatoimistostasi.

Asiakaspalvelu

Puhelinnumero on 0207 871 800. Sähköposti asiakaspalvelu(at)flylappeenranta.fi. Aukioloaika arkipäivisin klo 08.00 – 18.00. Voit soittaa tähän numeroon aina kun haluat tietoja Fly Lappeenrannalla tapahtuvaan matkaasi liittyvistä asioista. Jos haluat varata ja maksaa matkasi, veloitamme palvelumaksun. Varaudu ilmoittamaan luottokorttinumerosi soiton yhteydessä. Huomaa myös, että varausmuutoksista saatetaan veloittaa maksu.

Veloitetaanko maksamisesta internetin kautta?

Fly Lappeenranta ei veloita maksuista, jotka asiakas tekee internetin kautta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *