LAPPEENRANTA

Matkatavarat

okaisella matkustajalla on oikeus veloituksetta kirjata kuljetettavaksi ruumaan YKSI LAUKKU, joka saa painaa korkeintaan 20 kg. Lisälaukuista veloitetaan painosta riippumatta hinnaston mukainen lisämaksu. Koneen rahtitilan rajallisuudesta johtuen emme voi taata vakiokiintiön ylittävien matkatavaroiden kuljetusta samalla lennolla. Maksu suoritetaan käteisellä lähtöselvityksessä. Koneeseen voi ottaa mukaan yhden korkeintaan 5 kg:n painoisen käsimatkatavaralaukun, jonka koko saa olla korkeintaan 45x35x20cm. Tämän lisäksi matkustajat saavat ottaa koneeseen yhden käsilaukun, päällystakin, sateenvarjon, kassin, jossa on esim. verovapaita tuotteita, kannettavan tietokoneen ja kameran. Alle 2-vuotiaalla aikuisen sylissä matkustavalla lapsella ei ole oikeutta omaan matkatavarakiintiöön. Tutustu uusiin käsitavaroiden kuljetusta koskeviin EU-säädöksiin.

Matkalaukut lähtöselvitetään vain Lappeenrannan ja Helsingin väliselle lentomatkalle.

“Door side”-laukut

Kaikki matkatavara on lähtöselvitettävä. Ns. door side-laukut merkitään lähtöselvitystiskillä door side-lipukkeella. Ilman merkintöjä laukkuja ei voi jättää eikä niitä saa koneen viereltä. Tutustu uusiin käsitavaroiden kuljetusta koskeviin EU-säädöksiin.

Edellä mainittuihin kuulumattomia, ns. erikoismatkatavaroita, kuten golfvälineitä, polkupyöriä ja suksia kuljetetaan lisämaksusta.

Erikoismatkatavarat

Kaikista vakiokiintiön ylittävistä matkatavaroista tai erikoismatkatavaroista on ilmoitettava etukäteen ja niistä veloitetaan kuljetusmaksu. Koneen rahtitilan rajallisuudesta johtuen emme voi taata vakiokiintiön ylittävien matkatavaroiden kuljetusta samalla lennolla. Maksu suoritetaan käteisellä lähtöselvityksessä.

Erikoisvälineistä tulee ilmoittaa etukäteen.

Hiihtovälineet

Varusteet on pakattava suksi- tai lumilautapussiin, sis. yhdet sukset ja sauvat tai yksi lumilauta sekä yksi pari hiihto- tai lumilautakenkiä.
Kuljetus maksaa 20 euroa/suunta.

Polkupyörät

Pyörät on pakattava huolellisesti muoviin tai aaltopahviin ohjaustanko sisäänpäin käännettynä, polkimet irrotettuna ja pyöränrenkaat tyhjänä.
Kuljetus maksaa 50 euroa/suunta.

Golfvarusteet

Golfvarustelaukku, sis. mailat ja yhden parin golfkenkiä.
Kuljetus maksaa 20 euroa/suunta.

Sukellusvarusteet

Painepullot on tyhjennettävä kuljetusta varten. Yhdet sukellusvarusteet/ matkustaja.
Kuljetus maksaa 50 euroa/suunta.

Fly Lappeenranta pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä yllä mainittujen tavaroiden kuljettamisesta, mikäli ne ylittävät 20 kg:n vapaakiintiön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *