LAPPEENRANTA

Saavu ajoissa!

Lähtöselvitysaikamme ovat seuraavat:

Lähtöselvitys Avataan ennen lähtöaikaa Suljetaan
Lappeenranta 45 min 20 min
Helsinki 1 h 30 min 30 min

Nämä ajat koskevat kaikkia matkustajia, myös heitä, jotka eivät luovuta matkatavaroitaan lähtöselvitykseen. Matkustaja vastaa aina itse siitä, että hänellä on tarpeeksi aikaa kulkea turvatarkastusten läpi, niin että hän on lähtöportilla koneen lähtöä kuulutettaessa. Matkustaja, joka ei saavu ajoissa, menettää paikkansa koneessa ja hänellä ei ole oikeutta uudelleenvaraukseen tai matkan hyvitykseen. Turvatarkastuksia ja niihin jonottamista varten tarvitaan aina yhä enemmän aikaa.

Huomaa, että jos jo olet Helsingin transit-hallissa ja sinulla on ainoastaan käsimatkatavaroita, Fly Lappeenrannan lähtöselvitys Lappeenrantaan tapahtuu koneen lähtöportilla. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse kulkea turvatarkastusten läpi ulos ja sen jälkeen takaisin sisään. Saavu ajoissa lähtöportille. Sinun on oltava portilla viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöaikaa Helsingistä. HUOM! Varauksia ei voi muuttaa lähtöportilla!

Matkatavarat

Jokaisella matkustajalla on oikeus veloituksetta kirjata kuljetettavaksi ruumaan YKSI LAUKKU, joka saa painaa korkeintaan 20 kg. Lisälaukuista veloitetaan painosta riippumatta hinnaston mukainen lisämaksu. Koneen rahtitilan rajallisuudesta johtuen emme voi taata vakiokiintiön ylittävien matkatavaroiden kuljetusta samalla lennolla. Maksu suoritetaan käteisellä lähtöselvityksessä. Koneeseen voi ottaa mukaan yhden korkeintaan 5 kg:n painoisen käsimatkatavaralaukun, jonka koko saa olla korkeintaan 45x35x20cm. Tämän lisäksi matkustajat saavat ottaa koneeseen yhden käsilaukun, päällystakin, sateenvarjon, kassin, jossa on esim. verovapaita tuotteita, kannettavan tietokoneen ja kameran. Alle 2-vuotiaalla aikuisen sylissä matkustavalla lapsella ei ole oikeutta omaan matkatavarakiintiöön. Tutustu uusiin käsitavaroiden kuljetusta koskeviin EU-säädöksiin.

Matkalaukut lähtöselvitetään vain Lappeenrannan ja Helsingin väliselle lentomatkalle.

“Door side”-laukut

Kaikki matkatavara on lähtöselvitettävä. Ns. door side-laukut merkitään lähtöselvitystiskillä door side-lipukkeella. Ilman merkintöjä laukkuja ei voi jättää eikä niitä saa koneen viereltä. Tutustu uusiin käsitavaroiden kuljetusta koskeviin EU-säädöksiin.

Edellä mainittuihin kuulumattomia, ns. erikoismatkatavaroita, kuten golfvälineitä, polkupyöriä ja suksia kuljetetaan lisämaksusta.

Erikoismatkatavarat

Kaikista vakiokiintiön ylittävistä matkatavaroista tai erikoismatkatavaroista on ilmoitettava etukäteen ja niistä veloitetaan kuljetusmaksu. Koneen rahtitilan rajallisuudesta johtuen emme voi taata vakiokiintiön ylittävien matkatavaroiden kuljetusta samalla lennolla. Maksu suoritetaan käteisellä lähtöselvityksessä.

Erikoisvälineistä tulee ilmoittaa etukäteen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *