LAPPEENRANTA

Varaukset ja maksut

Sinun ja meidän kulujemme minimoimiseksi kaikki varaukset ja maksut suoritetaan internetin kautta. Järjestelmässämme ei voi tehdä matkavarausta ilman samanaikaista maksun suorittamista, joten varaus ja maksu ovat yksi ja sama asia. Maksun voi suorittaa seuraavilla tavoilla:

1. Maksaminen luottokortilla internetissä

Maksu voidaan suorittaa Master Cardilla, Eurocardilla, Visalla, Dinersilla tai American Expressillä.

2. Maksaminen matkatoimiston tai Asiakaspalvelumme kautta

Jos et halua tai voi maksaa suoraan internetin kautta, voit varata ja maksaa matkan useimmissa matkatoimistoissa tai asiakaspalvelumme kautta. Asiakaspalvelumme tarvitsee luottokorttisi numeron. Katso yhteystiedot kohdasta Asiakaspalvelu. Matkatoimistosi saattaa tarjota sinulle mahdollisuuden maksaa käteisellä rahalla tai laskua vastaan. Tiedustele käteismaksumahdollisuutta ja palvelumaksun hintaa matkatoimistostasi.

Asiakaspalvelu

Puhelinnumero on 0207 871 800. Sähköposti asiakaspalvelu(at)flylappeenranta.fi. Aukioloaika arkipäivisin klo 08.00 – 18.00. Voit soittaa tähän numeroon aina kun haluat tietoja Fly Lappeenrannalla tapahtuvaan matkaasi liittyvistä asioista. Jos haluat varata ja maksaa matkasi, veloitamme palvelumaksun. Varaudu ilmoittamaan luottokorttinumerosi soiton yhteydessä. Huomaa myös, että varausmuutoksista saatetaan veloittaa maksu.

Veloitetaanko maksamisesta internetin kautta?

Fly Lappeenranta ei veloita maksuista, jotka asiakas tekee internetin kautta.

 

Matkaan tehtävät muutokset ja peruutukset

 

Huomaathan, että lipputyypin sallimat muutokset voi tehdä asiakaspalvelussamme tai matkatoimistossasi.

Full flex matkaliput

Muutos-, peruutus- ja takaisinmaksuoikeus. Nimenmuutos sallittu.

Voit muuttaa lennon ajankohdan toiseen päivään, mikäli kyseisellä lennolla on vapaita paikkoja. Voit vaihtaa matkustajan nimen ja määränpään. Samaa lippua voi muuttaa useamman kerran. Käyttämättömästä lipusta hyvitys.

Mikäli muutos koskee edullisempaa hintaa, hintaeroa ei hyvitetä eikä makseta takaisin. Kaikki muutokset on tehtävä viimeistään 1 tunti ennen varatun lennon lähtöaikaa ja viimeistään 1 tuntia ennen peruutettavan lennon lähtöaikaa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä puhelimitse matkatoimistoosi tai Asiakaspalveluumme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *